Лесен и удобен уебсайт за Вашия бизнес

Как Вашият уебсайт да бъде лесен и удобен за работа за клиентите Ви?

Изграждането на уебсайт е неизбежна част от всеки един модерен бизнес. Той позволява нови клиенти да ви открият онлайн, но също така да продавате продукти и услуги на местни и международни клиенти. Но за да бъде полезен за вашия бизнес, уебсайтът ви трябва да бъде лесен и удобен за вашите потребители. Потърсете специалистите от ITArea Ltd. – те ще Ви съдействат в създаването на най-добрия сайт за Вашия бизнес!

Красив дизайн

Дизайнът е първото нещо, което хората ще забележат, когато посетят вашия сайт. Трябва да изберете дизайн, който ще се хареса на вашите потенциални клиенти, но също така ще изглежда професионално. Конкретният дизайн зависи до голяма степен от вашите нужди. Някои от основните правила са, че трябва да използвате цветовата схема на вашия бизнес, и фон, който си отива с тях. Също така трябва да използвате стандартни шрифтове - това е изключително важно, за да могат всички посетители да четат съдържанието лесно.

Интуитивна навигация

Лесната и бърза навигация из страниците на вашия уебсайт трябва да е приоритет, не се опитвайте да изграждате нова система за навигация, дори и тя да е по-ефективна от стандартната. Потребителите няма да си направят труда да я научат, напротив, това би ги затруднило и ще отнеме повече време от стандартния дизайн, с когото са свикнали. Добрата навигация не би трябвало да има нужда от инструкции за употреба. Препоръчително е да използвате по-проста навигационна система.

Оптимизация времето за зареждане

Потребителите няма да използват сайт, в който трябва да изчакват всяка страница или меню да зареди дълго време. Голям процент от потребителите все още използват бавен интернет, сайтът ви трябва да е оптимизиран спрямо нуждите на повече потребители и таргет групата ви. Има много начини да направите това - намалете размера на картинките, компресирайте HTML, CSS и JavaScript файловете, които използвате. Има много инструменти, които могат тестват вашия уебсайт и да ви дадат съвети, чрез които да го подобрите.

Търсачка

Важно е вашите клиенти да могат да намерят това, което търсят бързо и лесно. Наличието на търсачка в горен десен ъгъл в уебсайта Ви, позволява точно това. Ако клиентът не може да е ориентира във вашият сайт, или не знае в коя категория е продуктът, от който се интересува, той може да го намери чрез търсачката.

Контакти

Голяма част от посещенията на вашия уебсайт са от хора, които търсят как да се свържат с вас. Създава се чувство на комфорт във вашите потребители, знаейки че могат да се свържат с вас при възникнал въпрос или проблем. Много клиенти не се доверяват на модерните начини на пазаруване и разчитат на старомодните. Ясно обособена форма за връзка, имейл и телефон ще бъдат от полза на вашите потребители, както и ще улеснят вашия работен процес.

С помощта на богатия опит на специалистите от екипа на ITArea, Вашият уебсайт ще бъде с красив дизайн, лесен и практичен за употреба. Свържете се с нас, а ние ще помогнем в развитието на бизнеса и идеята Ви!

Next Post Previous Post