Защо да използвате WEB приложения във Вашия бизнес?

Какво е това WEB приложение?

Web приложение е компютърен софтуер, който се достъпва през Web браузър. Те имат доста предимства и могат да бъдат много полезни за Вашия бизнес, независимо в коя сфера точно се позиционирате. Прочетете докрай и разберете кои са предимствата на Web приложенията за бизнеса!

Подобрена ефективност

Използването на Web приложение позволява цялата ви информация да е достъпна на едно място. Вместо да имате множество версии на файлове, всеки, от които се намира на различен компютър, което може да доведе до грешки и загуба на информация. Няколко души могат да работят едновременно, а също така да виждат промените, които се правят, от другите от екипа, в реално време.

Лесен достъп

За да достъпите Web приложение ви е необходим само web браузър. Информацията се записва на сървър, а не на устройството. Това ви позволява да достъпвате вашето приложение от всяко устройство с интернет връзка. Можете да работите от вашия домашен компютър или смартфон, без значение къде точно се намирате в момента.

Сигурност

Централизирането на всички данни намалява риска от загуба на информация. Често загубата на информация е причинена от дефектирала техника, кражба или компютърен вирус. Web приложенията съхраняват цялата ви информация на сървър, което означава, че при дефект или кражба на техника няма да има загуба на данни. Също така Web приложенията са доста пo-устойчиви на кибер атаки, за разлика от персоналните компютри. Сървърите се обновяват много по-често с последните решения за сигурност.

Лесна поддръжка и инсталация

Всеки компютър разполага с Web браузър, следователно вие трябва просто да въведете адресa на вашето приложение, и да използвате вашето потребителско име и парола, за да влезете в приложението. Инсталирането на нова версия на приложението трябва да се прави само на сървъра, а не на всяка машина, която го използва.

Гъвкавост

Web приложенията могат да бъдат изградени специално за вашите нужди, те могат да се разширяват и да растат заедно с Вашия бизнес! Създаването на софтуер, предвиден специално за вашите нужди, ще намали времето за обучение на нови служители и ефективността на настоящите. Те могат да работят на множество различни устройства, което ще помогне на Вас и бизнеса Ви в процеса на растеж!

Ако искате бизнесът Ви да се развива в положителна посока, обърнете се към екипа на ITArea и обсъдете различни варианти, с които да разширите онлайн присъствието на бизнеса си. Възползвайте се от безплатна консултация с доказали се специалисти в сферата на информационните технологии!

Next Post Previous Post